2 Şubat 2017 Perşembe

Çizgi film karakterleri, çocuklarımızın sevdiği oyuncaklar ve en önemlileri de belki de barbieler. Yeni dönem çocukların dijital oyuncaklar dışında özellikle de kız çocuklarının vazgeçilmezi olan Barbie , yep yeni ürünler ile çocuklarla buluşmak için yerini almış bile. Hayaller Ülkesi Prensesi , Renkli Saçlı Prenses Barbie İpek içinde mükemmel bir deneyim ve süpriz oldu. KarakterDükkanı birbirinden farklı oyuncak ve kostümler ile bizleri buluşturuyor. 
Tasarım aşığı, hayal kurmayı , kesip biçmeyi, yeni şeyleri üretmeyi çok seven cimcime bu oyuncak ile gerçekten hayaller ülkesine girdi. Barbie oyuncakları onun için önemliyken bir de saçlarında kendisinin yapmasıyla değişikliklerin olduğunu gördükçe daha da bir heyecanlandı. Biz beraber oyun oynarken youtube kanalı içinde video çekmeden yapamadı. Uzun zamandan beri video çekiyoruz ama bazı nedenlerden dolayı youtubea atma fırsatımız olmadı. 
Peki bu renkli saçlı barbie nasıl bir şey diye merak etmiyor musunuz? Hemen anlatalım size.
Hayaller Ülkesi Prensesi, Renkli Saçlı Prenses Barbie, Dreamtopia serisinden ve 2017 ye damgasını vuracak bir oyuncak.... DEVAMI İÇİN

Tagged: , , ,

2 yorum:

  1. Fantastic post, very nice :)

    Follow for follow?

    http://www.alexandarstanisavljevic.com/

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar sizi yeni keşif ettim.Faydalı bilgi ile dolu olan blogunuzu sevdim.Takip ve izlemeye aldım.Bana da beklerim(tariflimutfak).Başarılar dilerim.

    YanıtlaSil