7 Ocak 2015 Çarşamba



İstanbul Akvaryum Florya da çok büyük bir alan üzerine inşa edilmiş. O kadar güzel bir konumda yer alıyor ki kafelerine gidip orada çayınızı içip yemeğinizi yerken denizi izleyerek bile çok güzel vakit geçirebilirsiniz. Biz ilk defa gittik ve çok memnun kaldık.Cimcime ile de mutlaka tekrar gideceğiz. 1500 farklı türden deniz ve kara canlılarını görebileceğiniz bu müthiş yere mutlaka gitmenizi öneriyoruz. Çocuklarınızla çok eğleneceğinizi ve bir kere gitmenin yetmeyeceğini göreceksiniz. Her gidişinizde eminiz ki farklı şeyler göreceksiniz.

Çeşit çeşit balıkları gördükçe hayranlık duyuyorsunuz. Onları yakından görmek, onlar hakkında bilgi almak hatta balıkların yem verildiği anına denk geldiğiniz için kendinizi çok şanslı hissediyorsunuz. O kadar güzel bir yer ki anlatılamaz yaşanır denir ya işte gerçekten öyle. Sizlerinde bu fırsattan yararlanabilmeniz için büyük bir indirim bulunuyor. Aşağıda ki görselin çıktısını alıp gittiğiniz zaman %20 indirim ile akvaryum gezisini yapabilirsiniz. Her çıktı ile kişi başı indirim sağlayacaksınız. 
Hadi linke tıklayın ve ailece bu özel ve müthiş geziyi gerçekleştirin. 23 Ocak 2015 e kadar bu indirimden yararlanabilirsiniz.



Tagged: , , , , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder