30 Ocak 2014 Perşembe

Yüzde ki tüylerine ağda ya da lazer ile çözüm bulamayan ve sosyal hayatında sıkıntı çekenlerin istenmeyen tüy problemine Bioder Bio Epilation Yüz Serumu çare oluyor. Ayda 3 günlük pratik kullanımıyla oldukça pratik ve ekili bir çözüm sunan Bioder Yüz serumu içeriğinde ki bitki özleriyle 3’lü etki sağlayarak tüyleri azaltıyor, inceltiyor ve geciktiriyor.

Çoğu zaman hormonal düzensizliklere bağlı olarak gelişen yüzde ki istenmeyen tüyler kadınların sosyal hayatlarında önemli sıkıntılar yaratırken birçok kişi ağda, lazer gibi uygulamalardan kalıcı ve kesin bir çözüm bulamıyor. Farklı nedenlere bağlı olarak görülen yüzde ki tüylenme problemi özellikle hormonal sebeplere bağlı olarak görülüyorsa yüzün hormon duyarlılığı ve döngüsünün hızlı olması nedeniyle ağda ve lazer gibi uygulamalar bazen çok etkili olamıyor. İşte bu gibi durumlarda içeriğinde ki yoğun bitkisel etken madde sayesinde kadınların imdadına yetişen Bioder Bio Epilation Tüy Azaltıcı serum istenmeyen tüyleri 3 günlük pratik kullanımıyla azaltıyor, inceltiyor ve geciktiriyor. Yüz bölgesinin farklı cilt ve kıl yapısı göz önüne alınarak formüle edilen ve 3’lü bir etki sunan Bioder Bio Epilation Tüy Azaltıcı Yüz Serumu, kıl ve ten rengi ayırt etmeksizin istenmeyen tüylere kesin çözüm sağlıyor. Öyle ki kıl rengi sarı olan ve lazer ile çare bulanamayan sarı tüyler de gözle görülür bir azalma sağlıyor.

İçeriğinde ki Turunç ve Bitkisel Complex B ekstreleri ile mucizeler yaratan Bioder Bio Epilation Tüy azaltıcı serum 3 aylık düzenli kullanımla kadınların pürüzsüz cilt arzusuna çözüm buluyor. Bioder Bio Epilation Tüy azaltıcı serum tüyler alındıktan sonra temizlenmiş cilde sadece ilk 3 gün, günde 1 kere uygulanan serumun emilimini artırmak için ise cildi nemlendirmek üzere kutu içerisinden çıkan nemlendirici krem uygulanıyor.

Tagged: , , , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder